zaterdag 22 december 2012

Feest! Romig tomatensoepje.

We zijn onlangs feestelijk gaan eten. Bompa werd 90! en dat werd met uitgebreid tafelen gevierd. Wij namen allerlei lekkers mee voor ons Mie-ke. Het restaurant zorgde voor een professionele presentatie.

Nog nood aan vette ideeën voor de feestdagen? Misschien brengt dit feestmenu je de broodnodige inspiratie voor menu of presentatie.

Vandaag deel 3: Romig tomatensoepje


Een klassieker onder de feestgerechten en een supersnel recept.


Wat heb je nodig?

50g tomatenpassata
10g soyaboter
10g room 40%
10g soepballetjes (diepvries Delhaize)
bouillonpoeder

Hoe maak je het?

Laat de boter smelten en voeg de passata en de soepballetjes toe. Laat stoven en voeg wat water toe tot je een mooi soepje hebt. Breng op smaak met bouillonpoeder. Voeg net voor het opdienen de room toe.

Deze hoeveelheid is voldoende voor een tasje soep. Wil je graag een bord soep dan kan je de hoeveelheden verdubbelen.



Romig tomatensoepje, mét balletjes!
Ratio 2.8:1


Morgen deel 4: het hoofdgerecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...